Reservdelar till iPad 2017

Handla dina reservdelar till din iPad 2017 hos Mobilpart. Alla har vi nog tappat surfplattan någon gång. Har du även spräckt skärmen på din iPad? Åtminstone så känner du någon som spräckt skärmen på sin surfplatta. Det är lätt att skadan uppstår, men skadan är även lätt att laga. Det är inte kul att gå runt med en trasig surfplatta.

Här hittar du alla våra högkvalitativa reservdelar som vi använder i vår mobilverkstad och till våra kunder. Vi erbjuder dig här möjligheten att kunna spara in flera hundra kronor genom att beställa reservdelarna löst och laga din surfplatta på egen hand. Vi är en professionell mobilverkstad med flera års erfarenhet i branschen, vilket också lett till att vi har de bland de absolut bästa reservdelarna på marknaden. 

Det är enkelt att laga surfplattan själv! Teknologin går framåt men plattorna blir också mer lättreparerade, vem som helst klarar av att följa en videoguide och laga surfplattan på egen hand med lite tålamod. På många produkter så finner du en videoguide länkad till vänster, där du steg för steg blir guidad ifrån en trasig till en lagad surfplatta, helt på egen hand!

Är ditt batteri dåligt på din iPad 2017? Köp ditt kvalitetsbatteri ifrån oss! Är du trött på ett dåligt batteri som leder till att plattan dör fast du har många procent kvar? Eller tar batteriet slut efter bara några timmar utan speciellt mycket användning? Då är det dags att byta ut batteriet, köp ett originalbatteri ifrån oss och byt det på egen hand, det är enkelt!

Oavsett om laddkontakten börjat glappa, kameran blivit suddig, någon knapp blivit stum eller något annat fel har uppstått så går det att laga, och du kan göra det på egen hand hemma, snabbt, smidigt och billigt!

Vi har samlat alla reservdelar som vi använder till våra kunder som lämnar in sin surfplatta för reparation och laddat upp de här på hemsidan så att både du som är amatör och proffs kan handla reservdelar av högsta kvalité och laga plattan på egen hand.

Du finner även de verktyg som behövs för att utföra reparationen nedan.

Läs mer
Produkter

Information