Reservdelar till mobil & surfplattor

Billiga reservdelar till din mobil och surfplatta av högsta kvalité och marknaden bästa pris! Vi har ett brett sortiment och försöker att tillhandahålla alla typer av reservdelar till marknadens mest populära mobiltelefoner. Vi är en professionell mobilverkstad med många års erfarenhet och säljer samma typer av reservdelar som vi använder i våra butiker. Hos oss hittar du allt ifrån skärm till iPhone, Samsung, och Sony Xperia, till nytt batteri eller laddkontakt till din trasiga iPad eller Samsung Tab. Vi finns även lättillgängliga på både chatt och telefon för att hjälpa dig att hitta rätt typ av reservdelar för att du ska kunna laga din mobil på egen hand. Vi finns även där för att hjälpa dig om det kört ihop sig under reparationen och du behöver snabb vägledning i hur du går tillväga för att lösa problemet. 

Laga mobilen själv, det är inte bara enkelt, det är kul också! Många gånger så känns det som en raketforskning att reparera mobilen, detta är helt fel. I princip alla klarar av att laga mobilen på egen hand efter att man inhandlat rätt reservdel och verktyg med assistans av en ”gör-det-själv” video som guidar dig med steg-för-steg hur reparationen går från trasig skärm till nytt glas på din mobil. 
 

Alltid snabba leveranser av dina reservdelar! Vi förstår att du inte hade räknat med att mobilen skulle gå sönder. Vi vet också hur viktig din mobil är för att vardagen ska fungera och se ut som vanligt. Därför har vi valt att satsa på snabba leveranser till hela Sverige. Många reservdelar kan du ofta ha hemma redan nästkommande arbetsdag efter att du lagt din beställning, om du lägger din order före kl 15.00.

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Läs mer
Produkter

Information