Nytt sortiment

Nytt sortiment

Nytt sortiment på Mobilpart i Karlskoga. 

Skärmskydd

Nu har vi tagit in ett väldigt stort lager med skärmskydd i alla olika prisklasser ifrån 129kr till 399kr beroende på vilket utförande, vilken färg och vilka funktioner man vill ha på sitt skärmskydd.

Alla skärmskydd är framtagna utav HG Design i Karlskoga och vi erbjuder skärmskydd till alla mobiltelefoner och surfplattor på marknaden.

Exempel ur Sortiment 

Crystal clear

Privacy

3D

Ett stort sortiment utav mobilskal.

Vi har även tagit in ett stort sortiment utav mobilskal och plånböcker. Allt ifrån billiga och smidiga gummiskal för 99kr till dem kraftigaste vattentäta, stöt tåliga mobilskalen för 499kr och allting däremellan ifrån Ideal of Sweden och andra leverantörer.

Exempel ur sortimentet

Ideal of Sweden, Magnet Wallet plus

Ideal of Sweden, Swipe Wallet

Ideal of Sweden, Facion Case

Ideal of Sweden London Wallet

LoveMei, Extreme Gorilla Glas

Magneto, Vintage

Gummi skal, Pokemon, hårda, mjuka i alla färger.

Nya tillbehör i Butiken och på Webben

Vi har även utöver alla mobilskal och skärmskydd även köpt in en massa nya tillbehör som tex nya billigare alternativ till portabla högtalare. Iphone original hörlurar och flera andra lågprisalternativ av hörlurar allt från 99kr till 899kr, men även hårddiskar, usb-minnen och flera olika kablar, laddare och adaptrar. Även nya coola effektiva fästanordningar till din bil tex har vi nu på hyllan.

Exempel ur sortimentet

Simkorts adaptrar, Simkortsöppnare

Toutchpenna

Powerbank

Ideal of Sweden Car Air Mount mobilhållare

Comviq kontantkort

Bluetooth headset Voyager

Övrigt nytt som hänt i butiken

Vi har nyligen satt upp platser vid dem begagnade telefonerna för att även kunna erbjuda visning utav surfplattor. Ett stort sortiment utav mobilskal och skärmskydd som vi tidigare inte har haft har varit en väldigt stor nyhet. Nya erbjudanden från mobiloperatörerna pryder väggarna och erbjudanden från Klarna pryder borden vid dem begagnade mobiltelefonerna. En ny matta vid entrén är införskaffad och skylten har äntligen blivit monterad. Våran andra fasadskylt har även den blivit monterad. En stor väggdekal med loggan och företagets namn har kommit upp på den svarta väggen och även en belyst skylt på disken med företagets logga och en matchande matta framför.2017-05-27
Produkter

Information