Ny Mobilbutik i stan

Ny Mobilbutik i stan

Sedan den 1:a augusti så har Mobilpart hållit öppet på Värmlandsvägen 3 i Karlskoga.

Mobilpart är en butik i Karlskoga som tillhandahåller sina kunder med begagnade mobiltelefoner, surfplattor och en väldigt massa tillbehör till dessa så som skärmskydd, plånböcker och bland annat laddare och powerbanks. Utöver försäljningen så utför de även alla olik sorters reparationer på i stort sett alla mobiltelefoner på marknaden. Reparationer som ofta utförs är tex. skärm och batteribyten, men de får även dagligen in olika kamera och högtalare byten med mera.

Något som Mobilpart är ganska unika med är att även reparera vattenskadade mobiltelefoner och surfplattor. Med deras högteknologiska lödstationer och digitala mikroskåp så utför de även de mest avancerade lödjobben.

Mobilpart består utav två stycken delägare där den ena som vi träffat idag heter Matyas Dios och agerar butikschef medan den andra delägaren agerar i bakgrunden med företaget administrativa delar och sköter saker som ekonomi och planering.

I butiken har Matyas till sin hjälp ytterligare fyra stycken anställda, varav två stycken är mobilreparatörer och de andra två arbetar heltid med byggandet utav Mobilparts olika hemsidor.

Eftersom lokalen som Mobilpart etablerat sig i både har en stor butiksyta men har tillgång till ännu större lager, verkstad och kontor så är expansionsmöjligheterna stora. Vi skulle utan problem kunna anställa det dubbla utan att behöva byta lokal säger Matyas.

Den första reparatören som anställdes när Mobilpart öppnade var Mikael Kainulainen som har väldigt lång erfarenhet utav mobilreparationer ifrån sitt tidigare arbete som mobilreparatör på ett annat företag.

 

Mobilpart satsar på webben. 

Webbhandeln utgör ca: 30% utav Mobilparts intäkter och är något som Mobilpart satsar på väldigt hårt.

I en stad som Karlskoga så är det ganska begränsat hur mycket man kan växa, men med hjälp av webben så går det att bli hur stora som helst.

Mobilpart har telefoner och tillbehör till alla åldersgrupper, bland annat så erbjuder de sina äldre kunder en väldigt poppulär telefon ifrån Doro. Den huvudsakliga funktionen hos en Doro är att ringa samtal, och med ett väldigt bra ljud så är den anpassad för äldre personer med nedsatt hörsel, displayen består utav stora och enkla menyer och det sitter till och med en SOS knapp monterad på telefonens baksida som man kan trycka på vid ett nödläge.

 

Byt in din gamla telefon

Något annat som är ganska unikt hos Mobilpart är att du kan byta in din gamla telefon samtidigt som du köper en begagnad telefon i butiken. Men du kan även välja att sälja din gamla telefon och få pengar direkt i handen.

Mobilpart satsar på stora företag och deras senaste service avtal tecknades tillsammans med Karlskoga Komun där dem sköter servicen utav skolornas alla iPads.2017-04-07
Produkter

Information