Läckt foto ger oss vårt bästa utseende ännu vid Galaxy Note 8

Läckt foto ger oss vårt bästa utseende ännu vid Galaxy Note 8

Vi har några stora slårande telefoner som fortfarande kommer att komma 2017, men få genererar så mycket buzz som Galaxy Note 8 - och tack vare ett foto som publicerats på Twitter kan vi bara ha vårt bästa utseende ännu vid det kommande phablet, även Om vi ​​fortfarande måste vänta på sin officiella debut.

Inlagd av Twitter använder Ice Universe, som har en bättre än genomsnittlig rekord som en tipster, visar skottet tre Galaxy Note 8-telefoner i rad komplett med minimala, svagt böjda inramningar och några hämtar hemskärmsbakgrundsbilder från Samsung vaults.

Medan dessa bilder ser ut som om de skulle kunna vara äkta, och kommer från en ganska tillförlitlig källa, skulle vi inte satsa på att de fortfarande är korrekta, men de är potentiellt det bästa utseendet vi har hittills vid kommande Telefon från Samsung.

Notera

Tidigare i veckan såg vi vad som kunde vara Not 8 i en tweet från Samsung själv, men bristen på knappar på sidan av enheten antydde att det här kunde vara en dummy-telefon eller kanske bara en generisk render (tweet själv annonserade en Samsung Exynos-processorn).

Det finns också mycket spekulation om när not 8 kommer att se dagens ljus - den senaste insiderinformationen föreslår ett lanseringsdatum den 23 augusti, vilket skulle göra mycket bra för att ta vinden ut ur seglen i iPhone 8-lanseringen . Andra tipsters har sagt att phablet inte officiellt presenteras förrän i slutet av september.

Vad vi vet är att en Galaxy Note 8 är definitivt på väg från Samsung, som kommer att se till att radera de dåliga minnena från Galaxy Note 7. Naturligtvis kommer en S Pen-stylus att vara i släp, och vi förväntar oss en 6.4 -inch skärmstorlek med en pixel-tät 4K skärm.

Samsung Galaxy Note 8 bilder föreslår fingeravtryckscanner kommer att byggas in i skärmen

Relaterad produkt: Samsung Galaxy Note

Vår dom:

Det är en sterling, premium-enhet från Samsung, men kompromisser har gjorts för att säkra en telefon och en tablett tillsammans som kan vara svår att vänja sig på.

 FÖR

Fantastisk skärm

Bra kontaktledning

Utmärkt samtalskvalitet

Fantastisk kamera

Samsungs egna appar

 

 EMOT

Inte så annorlunda som S2

Dyr

Endast sju hemskärmar

Kan vara för stor för vissa

Kamera utsatt för repor2017-07-16
Produkter

Information