iPhone nya funktion

iPhone nya funktion

iPhones gamla hederliga nyckelfunktion kan nu komma att slopas av Apple – bara ett par månader innan lansering utav den nya iPhone 8. Det talas redan mycket om Iphone 8 — och nu verkar det dyka upp endel problem om man ska lite på en amerikansk investmentbank.

Inför lanseringen av den nyaste iPhone modellen iPhone 8 som väntas kommer att ske senare i år har det börjat att ploppa upp rykten om att dem skall lansera en helt ny funktion. Endel analytiker tror att Apple kommer att ha plockat bort den gamla hederliga hem-knappen på den senaste modellen av iPhone, genom att dem har valt att placera både den och en ny sorts fingeravtryckssensor direkt under glaset på displayen. Det förklarar isåfall varför Apple har ansökt om just ett sådant patent. 

Men nu har det kommit nya uppgifter som menar på att den nya fingeravtrycksfunktionen som Apple skall använda inte är så garanterad som man tidigare har trott.

Om man skall lyssna på Pacific Crest Securities så går dem ut med en varning. Skall man lyssna på deras senaste meddelande till investerare så har inte allting gått enligt planerna.

Kollar man på orderingångarna hos Apple leverantör av den nya varan så står orderboken på 0 vilket betyder att inga ordrar har lagts än, inte heller Samsung har beställt någonting därifrån även fast dem har försökt att få till denna funktionen till deras modeller.2017-04-24
Produkter

Information