iPhone 8 Releasedatum, nyheter och rykten

iPhone 8 Releasedatum, nyheter och rykten

Allt vi vet om Apples 10-årsjubileums iPhone

Uppdatering: iPhone 8 release datum rykten och priset har båda trovärdiga nummer kopplade till dem idag, och nya läckor föreslår en unik "blush gold" -färg. Här är alla de senaste iPhone 8-nyheterna.

Vi kan vara dagar borta från iPhone 8-lanseringen, som ska leverera oss Apples tio årsjubileums smartphone med radikala förändringar för 2017.

Det är dags, eftersom vi inte har sett ett nytt utseende i tre år med mindre uppgraderingar och det går upp mot den nya Samsung Galaxy Note 8. Förbered dig på att bli wowed.

Tim Cook kommer snart att vifta den helt nya telefonen, enligt alla de senaste iPhone 8 läckorna. Men vi är här för att berätta vad som är sant och vad som bara är hoppfullt att tänka på allt från de bästa iPhone 8-färgerna till det mest exakta iPhone 8-priset - så låt oss granska alla stora rykten hittills.

Namnet på iPhone 8

Vi förväntar oss tre nya iPhone-modeller att starta på en gång.

Den mest omedelbara ändringen är namnet: iPhone 8 är standardnamnet vi använder, men det kan vara iPhone Pro, iPhone X eller iPhone Edition. Varför? Detta är väldigt större än en blygsam iPhone 7S och iPhone 7S Plus uppdatering som fortfarande sägs vara på väg.

iPhone 8 för att fira 10-årsdagen av Apples smartphone (Photo Credit: KK Sneak Leaks)

Fler IPHONE nyheter

• iPhone 8 Plus

• iPhone 7S

• iPhone 7S Plus

Varje iPhone 8 rykte ger oss en känsla av att Apple övervakar sin telefon med minst en premiumdesign - vad vi kallar iPhone 8 - samtidigt som det ger en grundläggande specs bump via en iPhone 7S och iPhone 7S Plus med en liten tjockare glasdesign och trådlös laddning. Ja, det skulle innebära tre nya iPhone-modeller att välja mellan på en gång.

Läs våra djupgående recensioner: iPhone 7 | IPhone 7 Plus

iphone 7 plus erbjudanden

Vad är det? 10 års jubileumsversion av Apples iPhone

När är det ute? September 2017 eller kanske lite senare i år

Vad kostar det? Mycket mer än den normala $ 649 (£ 599, AU $ 1 079)2017-08-27
Produkter

Information