IPhone 7S erbjudanden: vilket pris borde du förvänta dig att betala?

IPhone 7S erbjudanden: vilket pris borde du förvänta dig att betala?

Pris- och utgivningsinfo på Apples nästa flaggskepps-telefon

 

Precis som urverk, så säker som ägg är ägg och olika andra klichéer, spenderar den tekniska världen slutet på sommaren med sitt kollektiva andetag i väntan på Apples senaste iPhone-release - iPhone 7S.

Årets ingress har blivit kryddad av förväntan om en iPhone 8 samtidigt eller lite efteråt. Det ser fortfarande ut som ett jokertecken för nu, men det är iPhone 7S (och större bror 7S Plus) som representerar den årliga inkrementella uppgraderingen till flaggskeppet 4.7-tums Apple-smarttelefonen.

Du kan läsa alla de senaste konjunkturerna och rykten om designen genom att gå till vår iPhone 7S nyhetssida. Kort sagt, tänk en kurva, skarpare skärmad, trådlös laddningsversion av iPhone 7 med en fingeravtrycksskanner på baksidan, och du är någonstans nära vad vi förväntar oss.

Män varje stor vill denna inkrementella uppgradering kosta dig. Vanligtvis har Apple inte sagt någonting solid ännu. Så vi har tagit en titt på tidigare år och väckt gamla prissurser mot det som händer på marknaden just nu. Resultatet? En utbildad gissning som vi tycker borde vara ganska korrekt.

 

IPhone 7S pris: hur mycket kostar erbjudanden?

Bortsett från priset på iPhone, är priset på Apple-telefoner stort sett detsamma som föregående år med lite extra på toppen för bra mål. Och nyligen har det varit detsamma för andra tillverkare också, med Galaxy S8 ett fall i sak.

Så även om iPhone 7S inte ska vara så dyr som dizzying figurer, så väntar vi på iPhone 8, det kommer fortfarande att vara en ökning på iPhone 7: s £ 599 RRP. Dessutom har vi hört från industrin insiders att vi inte borde förvänta oss mindre än $ 700 för 7S i USA.

På den grunden tror vi att £ 649 är vad du förmodligen kommer att behöva betala för att köpa iPhone 7S vid utgåvan. Och om det är dyrt, kan det vara väl värt att vänta till november för att se om några återförsäljare slår priser för Black Friday 2017.

När kan jag köpa iPhone 7S?

Tja, den nya iPhone har lanserats i september varje år sedan 2012, så vi har ingen anledning att tro att Apple kommer att kasta en kurvboll i år. Det skulle vara en massiv chock om vi kommer till oktober med ingen iPhone 7S på hyllorna.

Om Apple är fast vid det vill lansera alla tre av 7S, 7S Plus och 8 samtidigt, det är en mycket liten chans att vi kan vara Vänster vänster.

Hur som helst, se till att du är höll i luren vid anmälan för meddelanden från Carphone Warehouse. Återförsäljaren kommer att skicka e-post till dig så snart lagret på 7S (och alla stora handenheter) blir tillgängliga så du kan vara säker på att du inte kommer sakna det.

TechRadar förutser den bästa iPhone 7S-affären

Although there will be some people who just want to go out and buy a new iPhone 7S, most people will continue until the contract plans begin to come through. Huvudsakligen baserat på vad iPhone 7 skulle gå igång, är vi övertygade om att följande kommer att representera det bästa priset på marknaden:

 

IPhone 7S | £ 99.99 upfront | 1GB data | Obegränsade minuter och texter | £ 42 per månad

Du kan få iPhone 7 på övergång till mindre än £ 1100 under två års kontrakt, men vi räknar 7S startar över denna tröskel. Om du vill ta bort mindre eller mer i början för att ändra din månadskonto, borde det vara möjligt. Men detta pris skulle ha en god balans för båda. Det här är definitivt ett bästa scenario, men verkligheten kan vara lite dyrare. Totalkostnaden över 24 månader är £ 1107,99

Vi vet på det att köpa en ny telefon med endast 1 GB datatilgång år 2017 kommer inte till alla. Du kommer förmodligen att titta på mer som £ 45pm för 5 GB och över £ 50 för 15GB och 16GB tariffer som lik av EE och Vodafone kommer åska be erbjudande.

Om telefonen slutar faktiskt kostar ca £ 650 och du kan skrapa Denna typ av kontanter tillsammans, lyft sedan combi det med en enda SIM affär kan vara den smartaste drag du kan göra. Till exempel, om du registrerat dig för Tres 4GB uppgifter SIM för £ 9 per månad, då den totala du skulle betala över två år skulle vara mindre än £ 900. Ett fynd under omständigheterna.

 2017-08-14
Produkter

Information