Google Pixel 2 XL release datum, nyheter och rykten

Google Pixel 2 XL release datum, nyheter och rykten

Google Pixel 2 XL release datum, nyheter och rykten

Utgivningsdatumet och priset för Google Pixel 2 XL kommer att presenteras den 4 oktober enligt varje läckage vi har sett under de senaste sex månaderna, och det kommer att vara inlärning av några stora förändringar.

Det är den större versionen av Googles flaggskepps smartphone, Google Pixel 2, som vi redan har täckt i längd, och uppföljaren till förra årets 5,5-tums Google Pixel XL.

Vi förväntar oss att samma saker skiljer sig åt mellan de stora och små versionerna som dagens gör: skärmstorleken, den upplösning som den körs på, batterikapaciteten och självklart priset. Emellertid visar de senaste Pixel 2 XL läckorna att kamerasensorn ligger på en något annorlunda plats än kärnpunkten Pixel 2, så det kan också finnas en berättelse att berätta där också.

Det finns mycket att säga, så här är allt vi vet om Google Pixel 2 XL, inklusive alla bekräftade detaljer, liksom en snygging av de många rykten som har kommit med.

Kom till saken

Vad är det? Googles nästa smartphone med smal storlek

Hur mycket kostar det? Rykten pekar på $ 849 (ca £ 630, AU $ 1079)

När kommer det att släppa? Starta in för 4 oktober, släpp ut sannolikt under veckorna som följer

Google Pixel 2 XL pris och release datum

Liksom sin föregångare kommer Pixel 2 XL inte att vara en billig telefon. Men en ny tid av insiderinformation hävdar att det kan vara dyrare än tidigare.

Jämfört med ett lanseringspris på $ 769 (£ 719, AU $ 1.269), vilket var en $ 100 hoppa upp från den mindre Pixel, kommer Googles nya Pixel 2 XL att starta för $ 849 (ca 630 £, AU $ 1079). Det betyder att det kommer att finnas ett bredare gap på 200 dollar mellan de två alternativen. Vill du ha det extra batteriet och skärmupplösningen? Det kommer att kosta dig.

Och det är bara för 64GB-modellen, som är rättvis, är dubbelt så stor som förra årets 32GB-basmodell Pixel XL. Men om du vill ha 128GB, kommer priset att gå upp ytterligare $ 100, vilket ger dig någonsin så nära kostnaden för en iPhone X på 949 USD.

Så långt som när du kan få din egen Pixel 2 XL, lägger vårt bästa gissning ut sin kort efter den 4 oktober-händelsen. Vi skulle inte bli förvånad om förordningar börjar efter händelsens slutsats med ett släpp som inträffar senare i oktober.

Google Pixel 2 XL-skärm

Såsom var fallet när man jämför de ursprungliga Pixel-enheterna, pekar skärmens upplösning på Pixel 2 XL som en av de största fördelarna med att gå stor. Båda kommer sannolikt att ha en vibrerande AMOLED-bildskärm, men endast den större 5,5-tumsmodellen kommer att ha en upplösning på 2.560 x 1.440, en spec som ger briljant till virtuella verklighetstillämpningar via Google Daydream.

Om Google håller fast vid den här upplösningen kommer det att bli ett av få företag att släppa en flaggskepps telefon med den övre aspektförhållandestandarden: 16: 9. Det är lätt att hitta många exempel på telefoner som sträcker detta förhållande till 18: 9, vilket resulterar i en mycket högre utseende.

Google Pixel 2 XL-design

Annons

Att flytta på designen som omger displayen, vilken sen har nästan varit lika viktig som själva skärmen, förklarade tidiga läckor att Googles nya telefon skulle ha smala inslag, ungefär som Samsung Galaxy Note 8 och LG V30. Nyare mumblings har dock visat att den nya flottan Pixels kommer att behålla familjeens underskriftskedja på framsidan.

Pixel 2 XL: s brist på synliga skillnader på framsidan kan vara en besvikelse med tanke på antalet djärva utseenden som introducerades i år från liknande Essential Phone och Samsung Galaxy S8. Men en ny blick på vad som kan vara den sista Pixel 2 XL-designen visar en omarbetad design på telefonens baksida.

Titta på ovanstående bild är den splittrande splittringen av glas och aluminium fortfarande här, men det ser lite mer självsäker ut i år. Annars ser knapplayouten ut på liknande sätt.

För dem som är intresserade av att plocka upp Pixel 2 XL i en skarp färg (höjer hand), kan den läckta batchen av tillgängliga färger besvikna. Den kommer att finnas tillgänglig i "Just Black", en anmälan av svart aluminium med kolgolv eller "Svart & Vit". Medan den senare är exakt hur det låter (toppen är svart, botten är vit) är den här färgens strömbrytare en djärv orange. Några har beskrivit detta som "panda" -looken, men jag sätter mig på pingvin med den orange strömknappen.

Tyvärr verkar Google Pixel 2 bli den snygga färgen. Har du sett "Kinda Blue" ovan? Det är färgrikt på ett subtilt men ändå briljant sätt.

Google Pixel 2 XL (och den mindre versionen) kommer att släppa ut en 3,5 mm hörlursuttag, enligt många källor, vilket gör den till den första Google-gjorda telefonen för att dike porten. Oavsett om det här är ett försök att stärka den trådlösa codec smarts inbyggd i Android Oreo eller bara ett sätt att säkerställa en vattentät enhet, en annan populär rykt, är denna uteslutning nästan garanterad att vara mer kontroversiell än dess design.

Google Pixel 2 XL kamera och batteri

Kamerans prestanda är en av Pixels starkaste dragor och förhoppningsvis kan Google bygga på den framgången i Pixel 2 XL.

Tänk på att vi inte är säkra på om kamerans specifikationer på Google Pixel 2 och Pixel 2 XL kommer att matcha eller skilja sig. Med tanke på att bakkameraets läge verkar vara något justerad mellan de två modellerna, är det alltid möjligt att Pixel 2 XLs högre pris kommer att medföra några soppa upp kamerans förmåga. Givetvis kommer Google Lens säkert att göra den här telefonen mer skicklig än de flesta. www.tvabonnemanget.se

Den ursprungliga Pixel XL presenterade ett 3,450mAh-batteri och ordet har varit tyst om huruvida Google skiftar den kapaciteten runt. Chansen är bra att det i alla fall blir detsamma. Här är att hoppas att det inte sänks, som vi såg med Moto Z2 Force. www.gratiskontantkort.nu

Google Pixel 2 XL-specifikationer och operativsystem

Google Pixel 2 XL spekulerades vara lanseringstelefonen för nästa generations Snapdragon-chipset, speciellt Snapdragon 845 eller 836. Källor nära Qualcomm har nyligen krossat ett sådant rykte, så det är garanterat att det kommer att innehålla Snapdragon 835, en berömd spec som är mycket snabb och effektiv även när vi går närmare in i 2018. www.simkort.se

Paired tillsammans med detta kraftfulla, allestädes närvarande system-on-a-chip är 4 GB RAM, vilket om det är sant, inte har flyttat en tum sedan förra årets modell. Samsung Galaxy Note 8 och OnePlus 5 är kända exempel på enheter med 6 GB RAM, men vinsterna kommer inte att märkas för de flesta med dagens applikationer. Heck, iPhone X kommer att skickas med 3GB RM, så 4GB är fortfarande mycket ett lönsamt erbjudande. www.mobilabonnemanget.se

Flytta till programvara, Pixel 2 och Pixel 2 XL kommer att vara de sanna presentutrymmena för Android Oreo, även om flera telefoner redan har programvaran. Visst kan du uppleva nästan allt annat som Googles senaste operativsystemuppdatering har att erbjuda på Google Pixel, Google Nexus 6P och Sony Xperia XZ1, men det senaste kommer troligtvis att ha några speciella godis.

Spotted i telefonens förmodade FCC-notering kommer Pixel 2 XL att hämta HTC U11s mest intressanta funktion: dess klämvänliga sidor. Google ryktas för att bli omkodning av funktionen som kallas "Active Edge" och ger användarna ett nytt sätt att interagera med enheten, vilket kan vara en super praktisk funktion med tanke på den här telefonens större storlek i handen.

Annons

Medan lagret Android erbjuder några genvägar, som dubbelklickar du på strömbrytaren för att starta kameran, kommer Active Edge sannolikt att erbjuda många fler alternativ på grund av dess anpassning. Vi antar att det skulle kunna användas för saker som att starta Google Assistant utan att behöva ha en dedikerad knapp (ahem, Bixby) eller exekvera någon annan uppgift, verkligen.

Kommer Google Pixel 2 XL att ha en överlägsen kamera som läckageshowen? Kommer det verkligen att vara vattentätt och sakna den gamla åldern? Håll dig uppdaterad för vår snabba granskning av Google Pixel 2 XL när den presenteras den 4 oktober.2017-09-25
Produkter

Information