Skickgradering

 

Nyskick

Mobil som ser ut som ny ur kartong, inga synliga tecken på tidigare användning. Fungerar utmärkt. 
Här kan du räkna med att inte kunna se någon skillnad mot en helt ny telefon i kartong. Oftast har dessa telefoner endast varit testade eller använda några enstaka dagar.

Toppskick

Mobil som ser näst intill ut som ny, kan ha 1 - 2 mindre tecken på användning. Fungerar utmärkt. 
Skillnaden mot en telefon i nyskick är att du kan hitta något enstaka tecken på tidiger användning, absolut ingenting som känns med nageln eller repor i skärm. Brukar ofta handla om någon enstaka prick någonstans på telefonen. Här klassas de telefonerna som inte klarar av att gå under nyskick men fortfarande är i toppkvalité. 

Mycket gott skick

Mobil som är i mycket gott skick, kan ha mindre meningslösa tecken på tidigare användning men fri ifrån grova repor eller märken. Fungerar utmärkt. 
Skillnaden mot en telefon i toppskick är att den har fler mindre meningslösa tecken på användning jämfört med toppskick. Här har du fortfarande en telefon i väldigt gott skick som är sparsamt använd eller alltid haft skärmskydd/fodral sedan start. Telefonen har givetvis inga repor eller skavanker som du kan fastna i med nageln.

Gott skick

Mobil som har måttliga tecken på tidigare användning. Fri från grövre repor i skärm. Fungerar utmärkt. 
Här finns det tecken på tidigare användning men är fortfarande i vårdat skick. Kan finnas repor och skavanker framför allt på ramen men oftast enbart på enstaka hörn/kanter.

Normalt slitage

Mobil som har synliga tecken på användning sedan tidigare. Fullt testad och fungerar utmärkt. 
Här finns tydliga tecken på att telefonen varit använd tidigare, oftast använd utan skärmskydd och skal. Oftast en del "prickar" eller repor i ram och skärm men helt fri från böjningar eller bucklor i ramen.

Viss slitage

Mobil som har flera tydliga tecken på tidigare användning. Enheten har grövre repor och märken i chassi men inget som påverkar funktionaliteten. Fullt testad och fungerar utmärkt. 
Här klassas telefonerna som har flera grövre tecken på tidigare användning såsom bucklor, repor, skavanker etc i både ram och skärm. Telefonen är testad och har alltid 12 mån garanti ifrån oss kring funkionaliteten och telefonen fungerar precis som ovan graderingar på skick.

Produkter

Information