Sälj din iPhone

Vill du sälja din mobil?

Då har du kommit helt rätt. Nu slipper du krångla med annonsering på Blocket eller Facebookgrupper där det tar lång tid eller kostar pengar för att få din mobil såld. Vi tror på enkelheten! Vi köper din mobil snabbt och smidigt. Det enda du behöver göra är att fylla i fältet nedan och få ett kostnadsförslag direkt!

Det går bra att skicka in mobilen med valfritt fraktbolag såsom ex. Postnord, DHL, Schenker. Betalning sker till bankkonto så att du har pengarna på 1 - 3 bankdagar efter det att vi godkänt din värdering.

Så här säljer du din iPhone

Det bästa med att sälja din gamla telefon till oss är att det är enkelt. Processen delas enkelt upp i tre tydliga och smidiga steg.

  • Steg 1: Värdera telefonen automatiskt

Med formuläret på denna sajt kan du få en uppskattad värdering av din telefon skickad till din e-post. Du väljer sen om priset passar dig eller inte.

  • Steg 2 : Posta mobilen till oss

Är du nöjd med värderingen ska du skicka telefonen till oss. Vi skickar en fraktsedel till dig via post och du kommer att mottaga det i brevlådan inom 1-3 arbetsdagar. 

  • Steg 3: Värdering och betalning

Så fort vi fått din telefon inskickad så granskar vi den i detalj innan en slutgiltig värdering och betalning genomförs. Pengarna har du på kontot inom 1-3 bankdagar.

OBS! Vår uppskattade värdering överensstämmer i 80 % av fallen den slutgiltiga värderingen. Vi har även en prisgaranti ifall en av våra konkurrenter ger dig ett bättre prisförslag.

Vill du sälja en iPhone?

Då har du faktiskt ännu mer tur. Vi är nämligen experter på alla telefoner men specialiserar oss på Apple. Det innebär att vi köper in alla iPhonemodeller ifrån iPhone 7 till senaste 12 Pro Max.

I 9 fall av 10 betalar vi bäst på marknaden och har gjort oss ett namn för marknadens bästa värdering av iPhones, något vi bland annat förtjänat genom att alltid vara generösa när vi bedömer de mobiler som sålts till oss.

Många andra branschkollegor skyltar ett pris men sänker det kraftigt när du skickat in din telefon, så var noggrann och kolla upp aktören innan du skickar in din mobil. Eller så väljer du en pålitlig aktör direkt: idag har vi 4,7 av 5 möjliga stjärnor i betyg på Trustpilot. Och vi låter betyget tala för sig själv då det är något som vi jobbat länge för och är mycket stolta över.

Varför ska du sälja mobilen till oss?

Det är en bra och väldigt relevant fråga som vi mer än gärna svarar på.

1. Total transparens

För det första tar vi vår uppgift och ansvar gentemot kunder på yttersta allvar. Vårt mål är att hjälpa dig med att sälja mobilen för det mest ärliga priset tillgängligt. Alla telefoner som säljs till oss går igenom en grundlig granskning av våra experter som sedan värderar den enligt enhetens skick och marknadsvärde. Vi strävar efter total transparens och är tydlig med hur vi värderar och prissätter alla telefoner.

2. Snabba utbetalningar

För det andra kan vi garantera snabba utbetalningar på så lite som 1-3 dagar till alla svenska storbanker. Givetvis är det inte något du kan förvänta dig om du istället väljer att sälja mobilen till en privatperson; då vet man aldrig när eller om man faktiskt får betalt för telefonen.

Vi garantera alltid snabba utbetalningar till storbanker i Sverige och har även en prisgaranti som innebär att vi täcker mellanskillnaden ifall en seriös aktör på marknaden skulle ge en högre värdering för din telefon.

3. Andrahandsvärde

Sist men inte minst så är det bästa sättet att ta vara på en begagnad telefon att sälja den till oss så att vi kan sälja den vidare till någon som behöver den mer. Du kan helt enkelt räkna med att din gamla telefon kommer till användning igen efter att du är färdig med den.

Dagens telefoner har ofta längre livstid än de flesta tror och även en lite sliten iPhone kan fungera felfritt i ett par år. Man brukar ju säga att “One man’s trash is another man’s treasure” – ett uttryck som passar perfekt för att beskriva den begagnade mobilmarknaden. 

Om du inte säljer din gamla telefon kommer den med stor säkerhet ligga och samla damm i en byrålåda under flera år innan den kasseras och slutligen hamnar på en soptipp, istället för att den säljs vidare. Att sälja mobil till oss är med andra ord ett utmärkt och hållbart sätt att ta tillvara på en telefon man inte längre har användning för.

 

Produkter

Information