Sälja mobil

Vill du sälja din mobil?

Då har du kommit helt rätt. Nu slipper du krångla med annonsering på Blocket eller Facebookgrupper där det tar lång tid eller kostar pengar för att få din mobil såld. Vi tror på enkelheten! Vi köper din mobil snabbt och smidigt. Det enda du behöver göra är att fylla i fältet nedan och få ett kostnadsförslag direkt!

Det går bra att skicka in mobilen med valfritt fraktbolag såsom ex. Postnord, DHL, Schenker. Betalning sker till bankkonto så att du har pengarna på 1 - 3 bankdagar efter det att vi godkänt din värdering.

Sälja iPhone

Vi köper in alla iPhonemodeller ifrån iPhone 6 - senaste 12 Pro Max. Vi betalar i 9 fall av 10 bäst på marknaden när det kommer till värdering av din iPhone. Det som gör att vi fått så pass många nöjda kunder är att vi är mycket generösa med bedömningen av din enhet. Många andra branschkollegor skyltar ett pris men sänker det kraftigt när du skickat in din telefon, så var noggrann och kolla upp aktören innan du skickar in din mobil. Vi har 4.7 av 5 möjliga stjärnor i betyg på trustpilot och vi låter betyget tala för sig själv. Det är något som vi jobbat länge för och är mycket stolta över.

Snabba utbetalningar

Att sälja din mobil till oss är något som skall vara smidigt och gå smärtfritt. Vi har jobbat länge för att arbeta fram en rutin för att optimera hela säljprocessen. Från att vi mottagit din enhet så är vårat motto att du ska ha ett prisförslag på mailen inom 24 timmar. Därefter så fort som du godkänt värderingen så ska du ha dina pengar på kontot inom 1 - 2 bankdagar. Många gånger så har våra kunder pengarna på kontot inom 24 timmar från att vi hämtat ut telefonen då vi är mycket snabba i processen med att felsöka, meddela och utbetala pengarna till ditt konto.

Varför ska du sälja mobil till oss?

Det är en väldigt bra fråga som vi mer än gärna svarar på.

För det första tar vi vår uppgift och ansvar gentemot kunder på yttersta allvar. Vårt mål är att hjälpa dig med att sälja mobilen för det mest ärliga priset tillgängligt. Alla telefoner som säljs till oss går igenom en grundlig granskning av våra experter som sedan värderar den enligt enhetens skick och marknadsvärde. Vi strävar efter total transparens och är tydlig med hur vi värderar och prissätter alla telefoner.

För det andra kan vi garantera snabba utbetalningar på så lite som 1-3 dagar till alla svenska storbanker. Givetvis är det inte något du kan förvänta dig om du istället väljer att sälja mobilen till en privatperson.

Sist men inte minst så är det bästa sättet att ta vara på en begagnad telefon att sälja den till oss så att vi kan sälja den vidare till någon som behöver den mer.

Dagens telefoner har ofta längre livstid än de flesta tror och även en lite sliten iPhone kan fungera felfritt i ett par år. Man brukar ju säga att “One man’s trash is another man’s treasure” –  ett uttryck som passar perfekt för att beskriva den begagnade mobilmarknaden. Om du inte säljer din gamla telefon kommer den med stor säkerhet ligga och samla damm i en byrålåda under flera år innan den kasseras och slutligen hamnar på en soptipp, istället för att den säljs vidare. Att sälja mobil till oss är med andra ord ett utmärkt och hållbart sätt att ta tillvara på en telefon man inte längre har användning för.

 

Produkter

Information