Sälj mobil

Vill du sälja din mobil?

Då har du kommit helt rätt. Nu slipper du krångla med annonsering på Blocket eller Facebookgrupper där det tar lång tid eller kostar pengar för att få din mobil såld. Vi tror på enkelheten! Vi köper din mobil snabbt och smidigt. Det enda du behöver göra är att fylla i fältet nedan och få ett kostnadsförslag direkt!

Det går bra att skicka in mobilen med valfritt fraktbolag såsom ex. Postnord, DHL, Schenker. Betalning sker till bankkonto så att du har pengarna på 1 - 3 bankdagar efter det att vi godkänt din värdering.

Sälj iPhone

Vi köper in alla iPhonemodeller ifrån iPhone 6 - senaste 11 pro max. Vi betalar i 9 fall av 10 bäst på marknaden när det kommer till värdering av din iPhone. Det som gör att vi fått så pass många nöjda kunder är att vi är mycket generösa med bedömningen av din enhet. Många andra branschkollegor skyltar ett pris men sänker det kraftigt när du skickat in din telefon, så var noggrann och kolla upp aktören innan du skickar in din mobil. Vi har 4.4 av 5 möjliga stjärnor i betyg på trustpilot och vi låter betyget tala för sig själv. Det är något som vi jobbat länge för och är mycket stolta över.

Snabba utbetalningar

Att sälja din mobil till oss är något som skall vara smidigt och gå smärtfritt. Vi har jobbat länge för att arbeta fram en rutin för att optimera hela säljprocessen. Från att vi mottagit din enhet så är vårat motto att du ska ha ett prisförslag på mailen inom 24 timmar. Därefter så fort som du godkänt värderingen så ska du ha dina pengar på kontot inom 1 - 2 bankdagar. Många gånger så har våra kunder pengarna på kontot inom 24 timmar från att vi hämtat ut telefonen då vi är mycket snabba i processen med att felsöka, meddela och utbetala pengarna till ditt konto.

Produkter

Information