Om oss

Mobilpart.se ägs av Svensk Mobilteknik AB med org.nr 559202-7865. Vi har vårt säte i Laxå på Herrgårdsvägen 10B.
Vi hjälper företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter, sälja/köpa ny mobil eller låsa upp en operatörslåst mobiltelefon. 

Vi har utbildade servicetekniker som arbetat med mobilreparationer sedan gamla knapptelefoner var modernt. Därför kan vi alltid garantera ett väl utfört arbete på alla typer av reparationer. 

 

Högsta kvalité på reservdelar

Vi har lång erfarenhet i branschen, vilket också har gett oss god kunskap om vilken typ av kvalité på våra reservdelar som vi valt att arbeta med. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. Men för att kunna pressa priserna på vissa modeller så har vi noga valt ut högkvalitativa originalinspirerade reservdelar som håller samma höga kvalité som original, men kan erbjudas till ett lägre pris. 

 

Kostnadsfri felsökning

Är du osäker på vad som är fel på din telefon? Startar den inte alls?
Vi på Mobilpart erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. Lämna in din telefon eller posta den till oss så återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet. 

Skulle vi mot förmodan inte kunna få ordning på din telefon så kostar det dig absolut ingenting. 

 

Sälj din mobil till oss

Vi är måna om miljön och har därför valt att ta vara på begagnat marknaden när det kommer till mobiler och surfplattor. Istället för att lägga din telefon i byrålådan eller slänga den i soptunnan så kan du sälja den till oss eller lämna in den för återvinning. 

 

Köp fabriksrenoverad mobil av oss

Vi köper varje vecka in ett stort antal mobiltelefoner som vi därefter felsöker, reparerar och sedan säljer med 12 månaders garanti mot eventuella tekniska fel.

Här slipper du helt att oroa dig för dolda fel eller stöldspärr som kan uppstå när du köper en begagnad mobiltelefon på Blocket eller Facebook. 

Alla telefoner undersöks noggrant av våra kunniga tekniker innan de sätts ut till försäljning.

 

Produkter

Information