Garanti & reklamation

Vi tillämpar alltid tre månaders garanti på samtliga av våra begagnade enheter som vi säljer. Detta för att du som kund ska kunna känna dig trygg när du handlar hos oss. Här får du en chans att i lugn och ro använda telefonen och kunna säkerställa att inga dolda fel uppstått (som lätt kan missas vid en första anblick på en telefon). 

Vad täcker garantin?

Du har samma typer av garantier som när du handlar en ny telefon, enda skillnaden är att du här har tre månaders garanti istället för ett år. 

Garantin täcker alla former av tekniska fel i form av t.ex.:

  • Batteriproblem (enheten startar om sig eller laddar ur onormalt fort)
  • Högtalare/mikrofonproblem
  • Flimmrande skärm

Garantin täcker alltså inte fel eller problem som uppstått pga vårdslös hantering av telefonen. Garantin täcker därmed inte bl.a. sprucken skärm. Vi dokumenterar samtliga enheter mycket noga innan försäljning där vi jämför med eventuella tidigare repor/märken på enheten för att kunna säkerställa om telefonen blivit tappad efter försäljningen eller ej. 

Utökad garanti

Vill du täcka upp för eventuella framtida problem och känna att du har samma långa garanti som vid köp av en ny mobil så går det bra att köpa till utökad garanti. Priset är följande:

  • 6 månader = 299 kr
  • 12 månader = 499 kr

Vid frågor eller reklamationsärenden ber vi dig kontakta oss på chatt, mail eller per telefon.

Produkter

Information